Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Sport

‚Tento hloupý virus, co se to děje‘? McGregorova teta zemřela, on vinil koronavirus. Nakonec se opravil

Na další velký zápas se už může těšit McGregor. "Utkám se s kýmkoliv z těch bláznů, kteří chtějí," řekl Ir, který dokázal jako první v UFC vyhrát zápas před limitem ve třech váhových kategoriích - v pérové váze, v lehké a nyní i ve welterové. V Las Vegas také řekl, že se chce utkat s hvězdným boxerem Mannym Pacquiaem. foto: Reuters

Dublin - Zápasník smíšených bojových umění a bývalý šampion UFC Conor McGregor na svých sociálních sítích zveřejnil, že jeho teta zemřela na účinky koronaviru. Jednatřicetiletý Ir zároveň vyjádřil své oba týkající se šířící epidemie. „Snažím se tvrdě trénovat, dělám to i v případech, když jsem například lehchce nachlazený. S intenzitou tréninku které mám, je nevyhnutelné, že svůj imunitní systém podrobím tvrdé zkoušce. Doufám ale, že to vždycky skončí u nějaké drobné chřipky,“ doufal McGregor. Později ale svá slova upravil.
  5:00

Bývalý šampion v lehké a pérové váze v UFC a také pérové a lehké váze v Cage Warriors zveřejnil své myšlenky na sociálních sítích spolu s fotkami jeho rodiny, na které je i jeho zesnulá teta.

„Nemohu dále žít. Moje ubohá malá, přátelská a milující tetička. Tento hloupý virus, co se to děje?“ píše McGregor v jednom z příspěvku na svém instagramovém účtu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Ireland you amazing, amazing country. I believe we have this virus contained. And through this containment, we actually may have gone and contained them all. The good habits we will have now gained from this wild covid-19 attack will see us too strong in future. Hand hygiene. Touching of own face hygiene. Consistent thorough cleaning of handled areas hygiene. What we should really be all doing anyway. I have always been on with my hand hygiene. But not enough. If I think of all the people approaching to shake hands and what not. I often get people say to me please I don’t want a picture, just let me shake your hand. And I’m like yes friend thank you. As it’s more efficient than taking a full picture. But it’s too careless. And too frequent. Touching my own hand to my face as well. Too unaware of the frequency I’d do it. Until now. I’d train my ass off, to the point of low immunity. It’s inevitable with the intensity of the training. The immune system will be tested. I would float around in this manner, and always end up catching little colds and flus. I feel bullet proof right now though! I’m switched on like a motherfucker now. Stay vigilant on our personal hygiene people. And our personal space. God speed to us all ❤️ We are not there yet but we are well on our way. On our way in a big way! To the people of the world. We will do this! We are doing this! It’s done. We did it. Congratulations! Oh And it’s summer time now too. Wow! Oh and Who am I fighting. ... These photos are from a few days ago at a studio in Dublin’s City centre. I was to announce to the world my @properwhiskey donation to @Tunnel2Towers. A great day! A proud day, I brought my family with me to the studio. Sitting in the chair about to beam live to all the U.S morning talk shows, I get a phone call telling me that my lovely little auntie Anne had passed away. I couldn’t go live anymore. My poor little friendly loving auntie. My mother’s sister. This stupid fucking virus. What the fuck is happening. I took my family to bull island. Looked out at the sea. Took a deep breath. Thank fuck! Lord thank you  Stay tight people! We are all we got ❤️ Rest in Peace Anne Moore I love you

Příspěvek sdílený Conor McGregor Official (@thenotoriousmma),

Podle sobotních ukazatelů je nyní v Irsku více než 100 případů nákazy, první smrt spojená s touto epidemií byla oznámena v Dublinu ve středu. Sám McGregor se nechal slyšet, že jeho intenzivní tréninkový režim dělá jeho tělo k nemoci náchylnějším.

„Snažím se tvrdě trénovat, dělám to i v případech, když jsem například lehchce nachlazený. S intenzitou tréninku které mám, je nevyhnutelné, že svůj imunitní systém podrobím tvrdé zkoušce. Doufám ale, že to vždycky skončí u nějaké drobné chřipky,“ doufá McGregor.

Později večer ale zveřejnil další status, na kterém je coby malý se svojí tetou. „Jsme vděčný za laskavá přání a sympatie kvůli smrti mé tety. Rád bych ale objasnil, že bylo potvrzeno, že nebyla obětí koronaviru. Je nám ale jasné, i během příprav na její pohřeb, že koronaviru budeme v příštích týdnech všichni čelit. Buďme silní a buďme se svými nejbližšími,“ dodal jednatřicetiletý Ir.

Autor:

Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!
Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!

30 uživatelů eMimina mělo možnost otestovat krém na nohy od Manufaktury z kolekce Louka. Pomohl vám na suchou a hrubou pokožku chodidel? Přečtěte...