Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Tour zavítala do hor a nažhavený Contador ujel Armstrongovi

Nejdelší etapu letošní Tour de France, která po 224 km skončila náročným stoupáním do stanice lanovky Andorre Arcalis, dnes vyhrál francouzský debutant Brice Feillu. Žlutý trikot pro lídra závodu si po sedmé etapě oblékl Ital Rinaldo Nocentini, jenž sesadil z čela vítěze úvodní časovky Fabiana Cancellaru.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Faust

10. 7. 2009 19:40
Šok

Normálně sleduji dojezdy na internetu. Dnes jsem se chtěl podíval na oblíbenou Andoru, kde jsem jednou byl. Ale  samozřejmě nejdůležitější byl ten poslední kopec a jak se s ním poperou Roman K. a Peter Ventis.

F1 přepínám na Rakousko nebo Slovensko, protože se mě eklují komentáře typu Marek Weber. Ovšem těch posledních 10 km dneska byl podle mě vrchol komentátorské žumpy. Kde jel Roman akorát, že v čele nějaké skupiny, měření posledních 5km Contadora, jakože měl být nejrychlejší (jak to dopadlo nevíme), po projetí cíle vítězem asi po 5 minutách na kolegu: tak teď mluv kdo bude ve žlutém? Odpověď Armstrong.

Příjezd Contadora ohlásili 3 minuty před jeho faktickým příjezdem. Každý se můžeme mýlit,ale když se Francouzká televize spletla a špatně označila jednoho jezdce komentátor to hned začal rozebírat: pozor: francouzká režie dělá chyby. Jako kdyby si byli vědomý toho jak jsou slabí, komentář naprosto nesmyslně  prokládali prohlášeními typu potvrdilo se to co jsme předpovídali. Mrzí mě, že neumím francouzky.

0 0
možnosti