Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Tragédie 'Zvířete' Tysona: V posilovně těžce zraněná čtyřletá dcera zemřela

Sport

  8:05
PHOENIX - FOTO - Další tvrdou zkoušku zakouší jeden z nejlepších boxerů všech dob Mike Tyson. Dnes v noci tragicky zemřela jeho čtyřletá dcera Exodus, na následky zranění, která utrpěla v posilovně v domě ve Phoenixu. Dvaačtyřicetiletá legenda tak přišla o další blízkou osobu během posledních dvaceti let.

Mike Tyson se svou dcerkou. foto: internet

Exodus Tysonová si hrála doma v blízkosti pomůcek na posilování a cvičení, když se zamotala do provazu visícího z pohyblivého běžeckého pásu. Škrtící se děvčátko našel její sedmiletý bratr a matka po prvních oživovacích pokusech zavolala záchrannou službu. Exodus byla v pondělí přijata do nemocnice v kritickém stavu a tam napojena na přístroje zajišťující základní životní funkce.

Bývalý boxerský šampion v těžké váze Mike Tyson v době nehody ve Phoenixu nebyl. Jakmile se ale o dceřině stavu dozvěděl, okamžitě přiletěl z natáčení dokumentu v Las Vegas a vydal se do nemocnice. Tyson, jemuž bude 30. června 43 let, má šest dětí s několika ženami.

Dům, ve kterém došlo k tragédii.

Natáčení dalšího životopisného dokumentu bude mít pro boxerskou legendu velmi smutnou vložku. "Železný" Mike Tyson, který vynikal ve svých nejlepších letech tvrdými háky a výtečným pohybem, tak ztratil po milované matce, trenérovi D´Amatovi a prvním manažerovi další velmi blízkou osobu.

Autoři: ,

eMimino soutěží: Vyhrajte balíček v hodnotě 1 000 Kč z dm drogerie
eMimino soutěží: Vyhrajte balíček v hodnotě 1 000 Kč z dm drogerie

Milovníci kosmetiky pozor! Tento týden soutěžíme o pět velkých balíčků v celkové hodnotě 5000 Kč. Zapojte se do soutěže a vyhrajte lákavý balíček...