Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Trávníček: Za nastavení podmínek pro olympioniky je zodpovědný Kejval. Peníze teď neřešíme

Vládní speciál, který dopravil minulý pátek do olympijského Tokia 42 lidí včetně čtrnácti sportovců, z nichž už čtyři měli pozitivní test na covid-19, je v posledních hodinách žhavým tématem. Do ostré kritiky protikoronavirových postupů Českého olympijského výboru (ČOV) se pustili politici, funkcionáři i sportovci.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Proč už konečně někdo neřekne, zda tito sportovci byli nebo nebyli očkovaní. Všichni jen mlží. Pokud byli očkovaní, tak nějak nesouhlasí ty statistiky, že se po očkování nakazí 0,006 %. Pokud nebyli očkovaní, tak už ničemu nerozumím. My jedeme na blbou dovolenou do Řecka a kvůli tomu jsme již 2 měsíce očkovaní a ještě jsme si udělali pro jistotu PCR test. Tenhle výlet do Japonska byl trochu dražší a důležitější a asi jim řekli, že očkování není povinné jak tvrdí i Babiš.

0 0
možnosti
Foto

J15o37s23e14f 70H65á70b

23. 7. 2021 17:43

včera jsem poslouchal p. Kejvala v radiu, kde hovořil k tématu a řekl, že jim k tomu neštěstí kondolovali i Japonci. No, co dodat. Komentátor ho párkrát musel srovnat v tom co říká. Každopádně oni jako organizátoři za nic nemohu, ale bude se vyšetřovat.

0 0
možnosti

No samozrejme ze za to nemohou. Oni jsou za to jen placeni.

0 0
možnosti

Zlaty komoussky neporadek. Toto by se jim asi nepovedlo.

0 0
možnosti

Opravdu by se jim to nestalo, jednoduše by účast zakázali.

0 0
možnosti