Úterý 16. dubna 2024, svátek má Irena
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Vánoce vyšly Rooneyho na 6 milionů korun

Útočník Manchesteru United Wayne Rooney na vánočních dárcích pro manželku Coleen nešetřil. Vedle luxusních hodinek Rolex za 70.000 liber (asi 1,9 milionu korun) jí anglický fotbalista koupil také zlatý náhrdelník a vůz Bentley za 150.000 liber (asi 4,2 milionu korun).
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hans

28. 12. 2008 21:58
Je to normální?

Čutálisti se měli vždycky dobře,ale tohle se mi vůbec nelíbí.Nechápu,proč by měl kdejakej čutálista vydělávat denně pomalu milion korun.Za ty prachy by museli po zápase lízt po čtyřech,ale když kolikrát na ty superhvězdy koukám,tak se ani zdaleka nemůžou rovnat s hráči,kteří hráli už před nějakým tím rokem,ale na hřišti to byli Páni fotbalisti,kteří tam za nesrovnatelné peníze nechali duši a hlavně to nebyli nějaký nagelovaný primadony,o které jenom někdo zavadí,po čemž následují smrtelné křeče,které ale jako zázrakem trvají jenom několik okamžiků a vzápětí hráč vybíhá po tomhle divadle,jako by se mu nic nestalo.I když jsem fanoušek,tak by mě na fotbal nikdo nedostal,protože doma si zanadávám,když vidím ty chcípáky jak se pořád válí a svíjí ,a musel bych být blázen,abych ještě za tu komedii platil a přispíval čutálistům na ty jejich nehorázný prachy.

0 0
možnosti

ex

28. 12. 2008 21:06
A co jiného by s těma penězma měli dělat ?!

Takhle aspoň podpořili automobilový průmysl, který je na pokraji krize :-)

Já jim to schvaluju. Dokonce se chovají ekologicky ... ty prachy za hodinky bývali mohli utratit za výrobky s mnohem větší ekologickou stopou.

Sláva jim ! R^

0 0
možnosti