Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela
130 let

Lidovky.cz

Veselý sedmi body porážku Wizards neodvrátil

Sport

  12:18
NEW YORK - Po třech zápasech, v nichž vyšel střelecky naprázdno, dal basketbalista Jan Veselý v pátečním utkání s Atlantou sedm bodů. Washington však v zápase prohrál 88:102. Český hráč strávil na palubovce bezmála 13 minut, připojil čtyři doskoky a jednu asistenci a jako jediný z týmu Wizards měl kladnou bilanci v hodnocení plus/minus.

Jan Veselý foto: ČTK

Atlantu dovedl k výhře 38 body Joe Johnson, jenž zopakoval střelecký výkon z úterního duelu s Denverem. Potvrdil, že po zánětu v koleni a šesti zmeškaných zápasech, je opět ve formě. "Koleno je patnáctkrát lepší. Začíná se mi vracet síla, je to mnohem lepší," pochvaloval si.

Washingtonu stále chyběli Nené a Brian Cook, které klub získal před čtvrteční uzávěrkou přestupů za jiné tři hráče. Na tenčí kádr se však trenér Randy Wittman nevymlouval. "Máme tu kluky, co hrají NBA. Nemusíme na nikoho čekat," uvedl.

Zapojte se do diskuze! Nově přes SMS

Portland den po odvolání trenéra Nata McMillana vyhrál 100:89 v Chicagu, kterému chyběl Derrick Rose, jenž má potíže s třísly. Hráči Trail Blazers odčinili předchozí debakl o 42 bodů s New Yorkem a postarali se o vítězný debut prozatímního kouče Kaleba Canalese, jenž je ve 34 letech nejmladším trenérem v NBA.

Autoři: ,

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!