Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Věštkyně předpovídá Čechům nepostup.

Sport

  14:37
VÍDEŇ - Fotbalové mistrovství Evropy začíná až v sobotu, rakouská věštkyně Rosalinde Hallerová však ví už dnes, jak dopadne.

Údajní mistři Evropy při jednom ze svých tréninků. foto: AFP

Rakouská věštkyně předpovídá ČR, že na Euru nepostoupí ze skupiny  Čechům předpovídá, že nepostoupí ze základní skupiny. Ve finále se podle ní střetnou Portugalci s Francouzi a na 90 procent se budou radovat reprezentanti ze země galského kohouta.

Ze skupiny A, kde budou hrát i čeští fotbalisté, prý z prvního místa postoupí Turci a druzí budou Portugalci. "Černý Petr" by tak podle věštkyně měl zbýt na Čechy a pořádající Švýcary. Ve skupině B si podle ní postup zajistí Němci společně s Chorvaty. Ve skupině C, označované médii za "skupinu smrti", Hallerová předpovídá, že uspějí Francouzi před Italy. Nizozemci, jedni ze spolufavoritů turnaje, tak prý skončí již po základní skupině. V posledním "déčku" se budou z postupu radovat Španělé před Rusy

Čtvrtfinále podle ní dopadnou následovně: Chorvati porazí Turky, Portugalci Němce, Rusko podlehne Francii a Španělsko Itálii. V semifinále se Francouzi utkají s Italy a podle věštkyně se tentokrát výsledek finále posledního mistrovství světa opakovat nebude.

Ve finále se utká Francie s Porugalskem."Na 90 procent v něm podle ní uspějí Francouzi. Portugalci mají vysokou herní kvalitu a předvedou "pár skvělých míčů", nakonec se ale budou muset sklonit před francouzskými fotbalisty, tvrdí tato vědma.

Autor:

Šárka Hamrusová: Díky laktační poradkyni jsem si přestala myslet, že je chyba ve mně
Šárka Hamrusová: Díky laktační poradkyni jsem si přestala myslet, že je chyba ve mně

Šárka chtěla kojit. Chvíli to ale vypadalo, že se jí to nepodaří. Díky správně zvolené laktační poradkyni nakonec dosáhla úspěchu. Poslechněte si...