Úterý 19. března 2024, svátek má Josef
130 let

Lidovky.cz

Sport

VIDEO: Bezchybný návrat do klece. McGregor ukončil Cerroneho po lavině úderů za 40 sekund

Conor McGregor slaví vítězství nad Donaldem Cerronem. foto: Reuters

Las Vegas - Elitní MMA bojovník Conor McGregor z Irska se vrátil do oktagonu ve velkém stylu. V Las Vegas v sobotu porazil Donalda Cerrona z USA již v prvním kole, rozhodčí zápas ukončil po 40 sekundách.
  12:06

„Cítím se opravdu dobře. Kdo rozdává knockouty napříč váhovými kategoriemi? Všichni se snaží být jako já, ale to se jim nepodaří. Můžete znovu vyrýt mé jméno do historie,“ řekl McGregor po zápase.

Jedenatřicetiletá hvězda smíšených bojových umění se do klece vrátila po 15 měsících. V říjnu 2018 prohrál McGregor s Rusem Chabibem Nurmagomedovem a později oznámil konec kariéry, což si ale rozmyslel.

Proti Cerronovi McGregor předvedl skvělý výkon, hned na začátku jej zasáhl kopem na hlavu a následně ho „zasypal“ sérií úderů, při které rozhodčí zápas ukončil.

„Nikdy jsem nic takového neviděl. Úplně mě rozhodil. Trefil mě na nos, začal jsem krvácet, ustoupil jsem a kopl mě do hlavy,“ uvedl šestatřicetiletý Cerrone, který si připsal třetí porážku za sebou. Hned ale uvedl, že rozhodně nehodlá končit kariéru.

Na další velký zápas se už může těšit McGregor. „Utkám se s kýmkoliv z těch bláznů, kteří chtějí,“ řekl Ir, který dokázal jako první v UFC vyhrát zápas před limitem ve třech váhových kategoriích - v pérové váze, v lehké a nyní i ve welterové. V Las Vegas také řekl, že se chce utkat s hvězdným boxerem Mannym Pacquiaem.

Autor:

VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...