Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

VIDEO: Plíšková se provdala za svého manažera Hrdličku, příjmení jí zůstane jen na kurtu

Sport

  17:33aktualizováno  20:05
Monako - Bývalá první tenistka světa Karolína Plíšková se vdala. Při skromném obřadu v Monaku si šestadvacetiletá fedcupová reprezentantka vzala svého manažera a televizního moderátora Michala Hrdličku. Devátá hráčka světového žebříčku o tom informovala na sociální síti Twitter.

Karolína Plíšková a její přítel Michal Hrdlička foto: Lidovky.cz/Vojtěch Gibiš

Šestadvacetiletá tenistka si svého manažera Hrdličku vzala při skromném obřadu na monacké radnici ve středu odpoledne. Podle infomací deníku Blesk svědčil Hrdličkovi jeho kamarád z televize Nova moderátor Petr Suchoň a Plíškové údajně její sestra Kristýna. Za družičku šla novovanželům Hrdličkova dcera Linda, kterou má z předchozíno vztahu s moderátorkou Lucií Borhyovou. Celý obřad trval přibližně 35 minut a po jeho skončení zasypali svatebčané novomanžele rýží a květy růží. Poté se pár šel vyfotografovat do nedalekých zahrad.

19.července 2018 v 18:03, příspěvek archivován: 19.července 2018 v 20:04

My man of my life ❤️ #justmarried https://t.co/AUxPajJfOv

Plíšková s Hrdličkou tvoří pár od roku 2015. Bývalou první tenistku světa požádal Hrdlička o ruku během loňského Wimbledonu. Nově bude fedcupová reprezentantka Hrdličkovou, na kurtu však zůstane pořád Plíškovou. „Vezme si mé jméno. Kvůli marketingu ale zůstane pro fanoušky a na tenisovém okruhu jako Karolína Plíšková. Její jméno je dobrá značka,“ zdůvodnil deníku Blesk změnu Hrdlička. 

Autoři: ,

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!