Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch
130 let

Lidovky.cz

VIDEO: Lowry čelil konfliktu s fanouškem. Pro takovéto věci v NBA není místo, zlobí se

Sport

  18:20
Oakland - Třetí finále NBA zaujalo nejen nečekanou výhrou Toronta Raptors na palubovce obhájců titulu z Golden States 123:109. V závěrečné čtvrtině utkání došlo i k menšímu incidentu: rozehrávač Toronta Kyle Lowry se snažil obětavě zachránit míč a vlétl přitom do domácích fanoušků.

Rozehrávač Toronto Raptors Kyle Lowry si stěžuje po útoku fanouška Golden States foto: ČTK

Rozehrávač Toronta Kyle Lowry se během středečního třetího zápasu finále NBA dostal na palubovce Golden State do konfliktu s fanouškem domácích. 

Zatímco několik příznivců, na kterých Lowry přistál, mu pomáhalo vstát, další muž Lowryho udeřil do ramene a začal mu vulgárně nadávat. Lowry jen nechápavě kroutil hlavou a přihlížel tomu, jak pořadatelé vyvedli fanouška z arény. 

Třiatřicetiletý hráč si na jeho chování stěžoval i po zápase. „Pro něco takového tu není místo. Neměl žádný důvod se na mne přes dvě sedačky natáhnout, sahat na mne a být sprostý. Takoví lidé v lize nemají co dělat a doufám, že už se na zápas NBA nikdy nepodívá,“ zlobil se. Na rozdíl od zmíněného příznivce jej však hřála výhra i vedení ve finálové sérii 2:1.

Autor:

Quality Hotel Brno Exhibition Centre
RECEPČNÍ

Quality Hotel Brno Exhibition Centre
Jihomoravský kraj
nabízený plat: 30 550 - 30 550 Kč