Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Sport

VIDEO: Místo jasného zakončení ohrozil čárové rozhodčí. Medveděv předvedl úsměvný kiks

Daniil Medvedev v akci. foto: Reuters

Londýn - Závěrečným podnikem tenisové sezony zatím prochází Daniil Medveděv jako nůž máslem. Čtyřiadvacetiletý Rus se ale i přes výborné výkony neubránil jedné slabší chvíli, v utkání s Diegem Schwartzmanem (6:3 a 6:3) neproměnil nevídaným stylem smeč na síti.
  15:03

Medveděv na Turnaji mistrů potvrzuje fakt, že v současnosti je jedním z tenistů s vůbec nejlepší formou. Aktuálně čtvrtý hráč žebříčku ATP prošel po výhrách nad Zverevem, Djokovičem a Schwartzmanem základní skupinou bez ztráty jediného setu, i přesto si v utkání s posledně jmenovaným neodpustil úsměvný moment.

Daniil Medvedev v akci.
Daniil Medvěděv na Turnaji mistrů.

Za stavu 6:3 a 3:1 byl ruský tenista blízko ke ztracení svého podání proti Schwartzmanovi, nejvíce k němu pomohla chyba, kdy si Medveděv připravil povedeným útokem míček tak, že ho stačilo jen jednoduše zatlouct u sítě.

Jenže čtyřiadvacetiletý Rus tenisák napálil tak nešikovně, že jen těsně minul čárové rozhodčí.

„Zatím se mi tu daří předvádět hru, kterou jsem si nalajnoval. Teď jsem v semifinále s Nadalem, což bude hodně těžké utkání. Chci ale jednoznačně uspět, cítím se tu dobře,“ nevracel se k inkriminovanému momentu Medveděv.

Semifinálové utkání s Rafaelem Nadalem odehraje Medveděv v sobotu od 21:00.

Autor:

Rodiny bez životního pojištění přicházejí o peníze
Rodiny bez životního pojištění přicházejí o peníze

Řada maminek řeší u dětí odřená kolena, škrábance, neštovice nebo třeba záněty středního ucha. Z těchto příhod se děti většinou velmi rychle...