Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Sport

VIDEO: Místo jasného zakončení ohrozil čárové rozhodčí. Medveděv předvedl úsměvný kiks

Daniil Medvedev v akci. foto: Reuters

Londýn - Závěrečným podnikem tenisové sezony zatím prochází Daniil Medveděv jako nůž máslem. Čtyřiadvacetiletý Rus se ale i přes výborné výkony neubránil jedné slabší chvíli, v utkání s Diegem Schwartzmanem (6:3 a 6:3) neproměnil nevídaným stylem smeč na síti.
  15:03

Medveděv na Turnaji mistrů potvrzuje fakt, že v současnosti je jedním z tenistů s vůbec nejlepší formou. Aktuálně čtvrtý hráč žebříčku ATP prošel po výhrách nad Zverevem, Djokovičem a Schwartzmanem základní skupinou bez ztráty jediného setu, i přesto si v utkání s posledně jmenovaným neodpustil úsměvný moment.

Daniil Medvedev v akci.
Daniil Medvěděv na Turnaji mistrů.

Za stavu 6:3 a 3:1 byl ruský tenista blízko ke ztracení svého podání proti Schwartzmanovi, nejvíce k němu pomohla chyba, kdy si Medveděv připravil povedeným útokem míček tak, že ho stačilo jen jednoduše zatlouct u sítě.

Jenže čtyřiadvacetiletý Rus tenisák napálil tak nešikovně, že jen těsně minul čárové rozhodčí.

„Zatím se mi tu daří předvádět hru, kterou jsem si nalajnoval. Teď jsem v semifinále s Nadalem, což bude hodně těžké utkání. Chci ale jednoznačně uspět, cítím se tu dobře,“ nevracel se k inkriminovanému momentu Medveděv.

Semifinálové utkání s Rafaelem Nadalem odehraje Medveděv v sobotu od 21:00.

Autor:

FOR KIDS by měl být zážitkem pro celou rodinu, říká Monika
FOR KIDS by měl být zážitkem pro celou rodinu, říká Monika

Monika Pavlíčková (35 let) je maminkou dvou dcer, sedmileté Terezy a čtyřleté Laury, a zároveň také manažerkou obchodního týmu společnosti ABF,...