Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

VIDEO: Obrovská potyčka v MLB. Do rvačky mezi Cincinnati a Pittsburghem se zapojily celé týmy

Sport

  16:51
cincinnati - V úterý večer se během utkání Major League Baseball (MLB) mezi Cincinnati Reds a Pittsburgh Pirates strhla obrovská potyčka. Celý spor přitom začal „nevinně“ slovní půtkou, během které nadhazovač Reds Amir Garret nastartoval rvačku obou týmů.

Kyle Crick ležící mezi Eugenio Suarezem a Amirem Garrettem. foto: Reuters

V duelu od samotného začátku bodově vládli hostující „Piráti“ a rychle rostoucí ztráta domácí stále více znervózňovala. Napětí ještě vzrostlo v sedmé směně po ostré výměně názorů mezi domácím hráčem Joeym Votto a­ Kelou z Pirates.

Prvním vyloučeným však byl manažer Reds David Bell, když si v osmé směně stěžoval na verdikt rozhodčího.

Kontroverze pokračovaly v­ deváté směně, kdy byl vykázán do šaten domácí nadhazovač Jared Hughes, když svým prvním nadhozem zasáhl Starlinga Marteho z Pirates. 

Na nadhozu ho vystřídal zmíněný Amir Garret, který po ostřejší slovní výměně názorů vyběhl ke střídačce Pirátů a napadl hráče soupeře. To nastartovalo hromadnou rvačku týmů, do které se zapojili hráči z pole i obě střídačky. 

Rozhodčí potyčku ukončili až vyloučením dalších šesti hráčů a jednoho trenéra.

Po zklidnění vášní se duel dohrál a hosté jej ovládli výsledkem 11:4, které znamenalo přerušení série devíti porážek.

Autoři:

Pylová sezóna: Jak poznat alergii u svých dětí?
Pylová sezóna: Jak poznat alergii u svých dětí?

Alergie je nepřiměřená reakce imunitního systému na běžné, obecně neškodné látky v okolním prostředí. Taková látka, která vyvolává alergickou...