Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

VIDEO: Pomsta? Provokatéra Nicholsona málem zalehl obrovitý Garnett

Sport

  4:37
PRAHA/LOS ANGELES - Nejméně oblíbený fanoušek NBA mimo Los Angeles? Jeho jméno zní: Jack Nicholson. Věrný návštěvník domácích zápasů slavných Lakers je mezi soupeři hodně neoblíbený. Z první řady u palubovky předvádí různá gesta, diskutuje s hráči, provokuje soupeře, nedá pokoj ani rozhodčím. V sedmém zápase letošní sezony NBA jej ale málem stihl trest.

Jack Nicholson a Kevin Garnett. foto: Reprofoto

Běží čtvrtá minuta druhé čtvrtiny rozhodujícího sedmého finálového duelu mezi domácím Los Angeles Lakers a Bostonem Celtics, když zpod koše za stavu 23:23 vrací míč za trojkovou lajnu veterán Ray Allen.

LA Lakers obhájili titul v NBA - VÍCE ČTĚTE ZDE!

Jeho přihrávka na pivota Kevina Garnetta ale není příliš přesná. 211 centimetrů vysoký obr se míč snaží zachránit na hřišti parádní rybičkou (neúspěšnou). Na tom by nebylo nic neobvyklého, kdyby ovšem "nezaplul" na jednoho z fanoušků Lakers, kteří mají tu výsadu sedět hned vedle hostující střídačky.

JAK GARNETT MÁLEM PŘISTÁL NA NICHOLSONOVI:

Kdo ví, zda se ale ve výběru své oběti "o chlup" nespletl. Téměř stodvacetikilový pořízek totiž jen o pár centimetrů minul židličku, na které seděl herec, režisér a producent Jack Nicholson. Ten Nicholson, kterého hráči i fanoušci Bostonu nenávidí stejně silně (možná ještě více), jako on je.

Garnettovi se nedařilo v první polovině duelu ani v basketbalových činnostech. Zaznamenal pouze šest bodů, 2 obranné doskoky a po třetím faulu sledoval v závěru druhé čtvrtiny snažení svých spoluhráčů na palubovce pouze ze střídačky. Mimochodem, jen pár židliček jej dělilo od Nicholsona...

Zvolte jméno roku 2024 a vyhrajte Nutrilon a Hami v celkové hodnotě 130.000 Kč
Zvolte jméno roku 2024 a vyhrajte Nutrilon a Hami v celkové hodnotě 130.000 Kč

Každý týden můžete získat zajímavé balíčky od značek Nutrilon a Hami v celkové hodnotě 130.000 Kč. Hrajte s námi a získejte hlavní výhru, balíček s...