Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch
130 let

Lidovky.cz

Sport

VIDEO: Serena versus Serena. Williamsová se utkala sama se sebou, pak uznala, že není špatná

Serena Williamsová v semifinále US Open. foto: ČTK

Praha - Trénink, trénink a zase trénink. Sportovci po celém světě vymýšlejí různé formy zábavy, aby se vyhnuli stereotypní přípravě. Někteří si užívají rodiny, jiní natáčejí videa. S jedním takovým přišla i Serena Williamsová. Na sociálních sítích zveřejnila nahrávku, na níž soupeří sama se sebou.
  13:27

V těžké době, kdy svět postihla pandemie koronaviru, lidé vymýšlejí různé formy zábavy. S netradičním nápadem přišla i dvaatřicetinásobná grandslamová vítězka Serena Williamsová. Na sociální sítě totiž nahrála video, na kterém bojuje na zahradě svého domu v Beverly Hills sama proti sobě.

Osmatřicetiletá rodačka z Michiganu vystupuje na videonahrávce ve dvou rolích. Na jedné straně jako Serena v bílém, na té druhé jako její obdoba v růžovém.

A oděv nevybírala Američanka náhodně. Oba zvolené outfity ji totiž doprovázely k velkým vítězstvím. Williamsová v nich zvítězila na Wimbledonu v roce 2016, respektive US Open 2013.

Serena Williamsová se loučí s Australian Open.
Serena Williamsová ve 3. kole Australian Open.

Z vítězného balonu se nakonec radovala Serena v růžovém úboru. „Jsi tvrdá,“ řekla pak sama sobě. „Nejsi tak špatná,“ odvětila jí druhá Williamsová.

Aktuálně devátá hráčka žebříčku WTA je na sociálních sítích velmi aktivní. I během složité situace, která panuje po celém světě a v USA má jeden z nejhorších průběhů, žertem nešetří.

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!