Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

VIDEO: Těhotenství? Žádný problém. Serena i v sedmém měsíci trénuje

Sport

  13:37
PRAHA - Serena Williamsová dokazuje, že to s návratem na kurty už čtyři měsíce po porodu myslí velmi vážně. Bývalá světová tenisová jednička zveřejnila video z tréninku v sedmém měsíci těhotenství. „Nechce ztratit cit pro míč,“ říká její trenér Patrick Mouratoglou.

Serena Williamsová. foto: Reuters

I když naposledy hrála na lednovém Australian Open, kde získala svůj 23 grandslamový titul, Američanka stále figuruje na čtvrtém místě světového žebříčku. Své první dítě by měla porodit v září, na turnaje se chce vrátit právě v Melbourne.

“Měli jsme hovor, dlouhý hovor. V zásadě chtěla mluvit jen o tom, jaký je plán návratu. Kdy začínáme? Co budeme trénovat? A s kým? Tenis je její život,“ řekl pro Washington Post Francouz Mouratoglou.

Pouze tři ženy dokázaly vyhrát grandslam poté, co se staly matkami: Margaret Courtová, Evonne Goolagongová a naposledy Kim Clijstersová, jež získala tři ze čtyř svých vavřínů z turnajů velké čtyřky právě po porodu. Žádná z nich však nebyla v době návratu na kurty starší 31 let, Sereně bude právě v září 36...

Nejen nejnovější video však svědčí o tom, že hvězdná Američanka pro svůj úspěšný návrat udělá všechno.

Těhotná Serena Williamsová sleduje svoji sestru Venus na French Open.
Serena bude znovu světovou jedničkou.
Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!