130 let
Tomáš Richtr povedeně okomentoval nákupy

Tomáš Richtr povedeně okomentoval nákupy | foto: facebook.com/TomysF1

VIDEO: Velká cena Konzumu i dezinfekční pit stop. Přední komentátor formule 1 vtipně okomentoval nákupy

Sport
  •   8:07
Letošní rok je pro sport přímo katastrofický, časté přerušování soutěží i závody či zápasy bez diváků narušily plány snad všem fanouškům, ale také řadě zaměstnanců. Trable se však dají obrátit i v humor. Jeden z předních českých komentátorů formule 1 Tomáš Richtr se rozhodl zažertovat o současných hygienických opatření v republice.

Britští politici a sportovci orodují za rytířství pro krále F1. Nikoho jsem nezachránil, reaguje Hamilton

Do obchodu pouze jeden člověk na patnáct metrů čtverečních, přesně vypočítané a očíslované nákupní vozíky i povinné dezinfikování rukou. Jedno z posledních hygienických nařízení v České republice spousty lidí nadzvedlo ze židle. Ne všichni však volný čas tráví nadáváním nad současnou dobou, někteří ji využijí k pobavení ostatních.

Jedním z nich byl i Tomáš Richtr, známý český komentátor specializující se na závody formule 1. Místo závodů drahých aut se ale rozhodl pro jednou okomentovat tlačenici v Kauflandu, kde kamery zabíraly nakupující první den po zavedení nového opatření.

„Velká cena Konzumu byla právě odstartována. Peloton zrychluje skrz první zatáčku a na kolečkách nákupních vozíku je vidět zřejmá nervozita,“ spustil se originálně do komentování netradičního ‘závodu’.

„Pán bez řádné techniky byl právě vyloučen ze závodu,“ utahoval si zas z momentu, kdy jeden z nakupujících zamířil s košíkem, a nikoliv nákupním vozíkem, mimo vstup. „A hned v úvodu závodu tu je první dezinfekční pit stop, přesně podle pravidel,“ okomentoval další dění z videa.

Richtr si za svůj povedený počin vysloužil od fanoušků samou chválu, do dvou dní jeho video sdílelo přes 4,9 tisíc lidí.

Autor: Tereza Janovská