130 let
Beach volejbal - ilustrační foto.

Beach volejbal - ilustrační foto. | foto: Reprofoto

Volejbalový turnaj o.b. Open Beach Ball se přesouvá do Prahy

Sport
PRAHA - Pod záštitou Asociace beach volejbalu při Českém volejbalovém svazu probíhá ve vybraných městech unikátní volejbalový turnaj pro dívky od 13 do 18 let.

Na kurtech Beachklubu Praha Pankrác se v pondělí a úterý rozehraje bitva o postup do finále, které se bude konat ve Žlutých lázních 3. července pod patronací dvojice špičkových českých beachvolejbalistek Kristýny Kolocové a Markéty Slukové. Účast je zcela zdarma, účastníci se mohou stále hlásit na www.openbeachball.cz nebo tel. čísle 773 468 336.

Turnaj o.b.® Open Beach Ball je rozdělen do dvou věkových kategorií. V první kategorii "žačky" se utkají dívky od 13 do 15 let, v druhé kategorii "kadetky" proti sobě nastoupí slečny ve věku 16 až 18 let. Nejlepší volejbalistky si zajistí postup do finále, odnesou si hodnotné ceny a získají odměnu i pro školy, které v turnaji reprezentují a které je na akci nominovaly.

Čtyři nejlepší týmy z každé kategorie se utkají o celkové prvenství v Praze s dalšími dívkami z brněnských, karlovarských a pražských kvalifikací.

Autor: Lidovky.cz