Úterý 19. března 2024, svátek má Josef
130 let

Lidovky.cz

Australské sestry surfařky začaly prodávat své odvážné akty. Z vrcholového sportu neměly tolik peněz

Sport

  5:00
Melbourne - I přestože měly ve světe surfařů velké množství sportovních fanoušků, rozhodly se vydat jiným směrem, který jim bude vydělávat více peněz. Australské sestry Ellie-Jean Coffeyová a Holly-Daze Coffeyová postavily sport na druhou kolej a rozhodly se živit focením odvážných snímků, když si založily účet na webu Onlyfans, kde budou zveřejňovat své akty za finanční odměnu.

Australská surfařka Ellie-Jean Coffey se svojí mladší sestrou. foto: instagram- Ellie-Jean Coffey

Obě sestry soutěžily v sériích závodů ženské Světové surfařské ligy. Pětadvacetiletá Ellie-Jean od roku 2010 do roku 2017. Její o dva roky mladší sestra Holly-Daze se udržela mezi elitou v období 2012 až 2017.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

‍♀️壟

Příspěvek sdílený Ellie-Jean Coffey (@elliejeancoffey),

Nápad založit si účet na webu Onlyfans, na němž se vystavují i některé z hvězd pornoprůmyslu, vznikl u Ellie-Jean po rozchodu s přítelem, který ji podváděl. „Když jsem to zjistila, celý můj svět se roztříštil na milion kousků. Opravdu jsem si myslela, že je to můj konec a už se nedokážu postavit na nohy,“ řekla starší ze sester webu news.com.au.

„Můj bratr a můj otec se o mě starali každý den. Probudila jsem se a plakala, byly to tři nejhorší měsíce mého života. Nakonec bolest začala pomalu mizet a teď už jsem zase šťastná,“ řekla Ellie-Jean, jejíž mladší sestra si účet na webu založila o pár dnů později.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Little throwback, keen to surf 

Příspěvek sdílený Holly-Daze Coffey (@hollydazecoffeyyy),

Sestry mají na instagramovém účtu přes milion sledujících a surfaření se v současné době rozhodly odložit na druhou kolej. 

Autor: