Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela
130 let

Lidovky.cz

Williamsová se vrátí na kurty jako vdaná paní. V New Orleans si vzala Ohaniana

Sport

  12:27
New Orleans - Tenistka Serena Williamsová se vrátí na kurty jako vdaná paní. Šestatřicetiletá Američanka se v New Orleans provdala za spoluzakladatele firmy Reddit Alexise Ohaniana, s nímž byla od loňského prosince zasnoubená. Svatbu uspořádali jedenáct týdnů poté, co přišla na svět jejich dcera Alexis Olympia.

Serena Williamsová. foto: ČTK/AP

Obřad se podle informací amerických médií uskutečnil v muzeu současného umění za přítomnosti řady celebrit. Fotografové zachytili při příjezdu mimo jiné hvězdy showbusinessu Beyoncé, Kim Kardashianovou či Evu Longoriaovou. Přijela i tenistka Caroline Wozniacká se svým snoubencem basketbalistou Davidem Leem.

Trenér bývalé světové jedničky Patrick Mouratoglou Williamsové už předem na instagramu pogratuloval. „Přeji ti skvělou svatbu, fantastickou oslavu a život plný štěstí s Alexisem Ohanianem,“ napsal.

Williamsová v lednu získala 23. grandslamový titul na Australian Open a později přiznala, že už byla v Melbourne zhruba dva měsíce těhotná. Na začátku září přivedla na svět holčičku a potvrdila, že by chtěla na začátku příštího roku v Austrálii obhajovat titul.

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!