130 let
Joey Ryan žádá Lauru Jamesovou o ruku během jejich zápasu.

Joey Ryan žádá Lauru Jamesovou o ruku během jejich zápasu. | foto: youtube.com

Video

Wrestler požádal soupeřku o ruku, pak se snoubenkou mrštil o zem

Sport
  •   18:00
SAN DIEGO - Romantika skloubená s tvrdým sportem plným kaskadérských kousků. To všechno nabídla víkendová wrestlingová show v San Diegu. Zápasník Joey Ryan v průběhu souboje s Laurou Jamesovou poklekl na koleno a požádal svoji milovanou o ruku.

Právě probíhal jejich profesionální souboj, kterým bavili několik stovek fanoušků tohoto sportu. Ve chvíli, kdy měla Jamesová lehce navrch, využil Ryan toho, že se jeho partnerka zrovna starala v rámci show o zdraví rozhodčího, vyhrabal ve svém rohu krabičku s prstýnkem, vzal si mikrofon, poklekl doprostřed ringu a požádal svoji milou o ruku.

Ta nejprve stejně jako přítomní nevěřila. Profesionální wrestlingové souboje totiž mají většinou předem připravený scénář, v nejprestižnější lize světa WWE dokonce i několik týdnů předem. Jenže Ryan to myslel opravdu a jako důkaz Jamesové prstýnek nasadil.

zdroj: www.youtube.com

Následná situace už ale byla tak trochu plánovitá. Dojatá dívka se tak dlouho radovala, až ji Ryan popadl, nasadil bodyslammed a svoji soupeřku a snoubenku v jedné osobě nechal odpočítat.

S trochou nadsázky se dá dodat, že Jamesové tak trochu ani porážka v zápase nedocházela a oba sí následně padli do náruče a ztvrdili zásnuby polibkem. Že to odpoledne vyhráli de facto oba dokládá i následný společný snímek na instagramu.

Žádosti v boxerském ringu, stejně jako vztahy mezi wrestlery nejsou ničím obvyklé, podobnou situaci ale nejspíše ani v zámoří nepamatují. I když, pár podobných netradičních žádostí k dohledání je...

zdroj: www.youtube.com
zdroj: www.youtube.com
Autor: Antonín Vavrda