Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela
130 let

Lidovky.cz

Známý lovec žen Kyrgios požádal Vondroušovou o rakety. Jestli je tohle flirt, tak je to pro mě novinka, bavila se

Sport

  5:00
PRAHA - I když od Wimbledonu nehrála a rehabilituje poté, co v září prodělala operaci zápěstí, finalistka letošního French Open Markéta Vondroušová se nenudí. Když vyhlásila v pondělí na Instagramu soutěž o tři své rakety, přihlásil se známý lovec dívčích srdcí a jeden z nejlepších tenistů světa s nálepkou spratka Nick Kyrgios.

Markéta Vondroušová. foto: Instagram Markéty Vondroušové

Kyrgios: Vedení mužského tenisu je zkorumpované. Ale proč se teď bavit o pokutě, když jsem někoho rozsekal

Australský tenista, který momentálně s australským týmem usiluje v Madridu o zisk Davisova poháru, se okamžitě přihlásil a splnil tři podmínky, které Vondroušová svým fanouškům v šanci na zisk tří raket značky Yonex určila.

„Já,“ přihlásil se 24letý Australan. „Možná budeš mít štěstí,“ odvětila mu se smajlíkem o čtyři roky mladší Vondroušová s tím, že si tři fanoušky sama vybere.

Delší dobu zadaná Vondroušová však vzápětí na svém Instagramu dementovala informace z článku na webu Nova Sport, který uvedl, že s Kyrgiosem flirtovala. 

„Jestli tomu říkáte flirt, tak je to pro mě teda novinka :-) A mám se výborně, díky @novasportcz,“ uvedla ve zprávě s hashtagem drby, drby, drby.

Autor:

eMimino soutěží: Vyhrajte balíček v hodnotě 1 000 Kč z dm drogerie
eMimino soutěží: Vyhrajte balíček v hodnotě 1 000 Kč z dm drogerie

Milovníci kosmetiky pozor! Tento týden soutěžíme o pět velkých balíčků v celkové hodnotě 5000 Kč. Zapojte se do soutěže a vyhrajte lákavý balíček...