Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Zpěvačku při zahájení nahradila dublérka

Čínská dívenka, která během zahajovacího ceremoniálu olympiády v Pekingu vystoupila s Ódou na vlast, byla dublérka zpívající na playback. Dívka, která píseň nazpívala, prý nebyla dost hezká, aby mohla reprezentovat Čínu. Píše o tom agentura AFP.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

iweee

19. 8. 2008 11:29
Rozdíl??

A jaký je rozdíl mezi hezkou a ošklivou dívkou z Číny?? Všichni si jsou podobný .........!

0 0
možnosti

Monika

14. 8. 2008 1:49
Za spekulaci se vstupenkami,na prevychovu do praovnich

taboru.A za spekulaci s detmi ??

0 0
možnosti

Ctenar1970

13. 8. 2008 12:56
Zavist dela z vas malicherne,hloupe,podle lidi.

(Y)Rv

0 0
možnosti

arnal

13. 8. 2008 17:06
Re: Zavist dela z vas malicherne,hloupe,podle lidi.

Správně česky je : závist z vás dělá...

0 0
možnosti

Leon

13. 8. 2008 12:32
Úvod olympiády byla čínská show

a tam jaksi neplatí dekadentní autorské zákony ochraňující neschopného -

právě proto byla tato show tak decentně zajímavá a uměleckáVV

0 0
možnosti

Jiri

12. 8. 2008 21:49
tak se to v politbyru dela

Kdyz ten krasavec nejvyssi cinsky predstavitel prohlasil hry za zahajene, taky jen hybal pusou, ale hlas patril obtloustlemu herci dublerovi s mezerou mezi zuby na playbacku.

0 0
možnosti

Jap

12. 8. 2008 19:12
Clen komunistickeho politbyra to nedomyslel

do konce.  Toto jim nemohlo projit.  Povrchni media, hlavne televize ,  honici se za sledovanosti  si nenechaji ujit prilezitost strcit na obrazovku velice hezke devce / nebo velice hezke zviratko / .  Takze  po  hezkem devceti okamzite zahajili patrani.   Tomu ani cinsti komunisti nemohli zabranit.   Media rodinu nasla velice rychle,   to nebyl zadny problem,   nabidli jim lakavy honorar za rozhovor a kocka byla z pytle ven.  Lez neslo dale utajit,  hezke devce jednoduse nezpiva.  Naridit rodine, ze nesmi mluvit s medii a nebo ze musi  lhat , to by byl prusvih daleko vetsi, to se komunisticti funkcionari neodvazili udelat / a meli velke stesti / .  Mozna to slizne i ten komunista, / zapadni tisk rika, ze to byl clen politbyra /  , ktery to  zamenu devcat, pri shlednuti zkousky naridil. A  i  jeho totoznost se brzy provali, protoze spousta lidi vi, kdo byl ten velky komunista, ktery mel posledni slovo na zkouskach pred vystoupenim.  Spousta lidi ho tam videla a on bude mit nakonec ostudu, ze okradl 7 lete devce o  zaslouzenou slavu, muze to i poskodit  jeho karieru 

0 0
možnosti

Jap

12. 8. 2008 19:49
Re: Clen komunistickeho politbyra to nedomyslel

Jeste neco.  Cinsti komunisti se tady poucili tvrdym zpusobem, ze oblbovat cely svet  s jeho svobodnymi  a nezavislymi medii je daleko tezsi, nez oblbnout jen  jejich domaci  "poddane",  kdyz  doma  maji uplnou kontrolu cinskych  i zahranicnich medii.  Pri tom stacilo, jen vec trochu upravit , treba dat do role vice choreografie, a tim zduvodnit vyber jineho devcete pro vystoupeni, rozhodne ale meli uvest  pri nejmensim jmeno  opravdove mlade zpevacky,  a nebo i jeji fotografii, tak aby nebylo videt jeji nestastne zuby. Rozhodne ji ale nemeli tak buranskym zpusobem smest se stolu a okrast   o to co ji patri a lhat celemu svetu.

Tento incident take privadi pozornost k jinym neduhum dnesni cinske spolecnosti.   1/  Jako je chronicka neucta  k intelektualnimu vlastnictvi , k autorskym pravum,  k neomalenemu kopirovani hudby , nahravek, filmu, videa,  patentu, technickych narhu, navrhu spotrebniho zbozi, coz  v souhrnu znamena neuctu k soukromemu vlastnictvi.

0 0
možnosti

so

12. 8. 2008 17:58
Jen mensi informace pro leto

http://www.childdrowningprevention.com/index.html" target="_blank" rel="nofollow">Amazing Child Drowning Prevention - Vid

 video jak naucit deti se zachranit pred topenim

0 0
možnosti

ach joj...

12. 8. 2008 14:23
Ucel sveti prostredky...

sedmileta holka nebyla 'dost hezka'... at jde Cina do haje, i s temi jejich kulturnimi tradicemi...

0 0
možnosti

Flap

12. 8. 2008 14:16
A jdeš

A jdeš bručet, kámo ... hudební režisére. A světové veřejnosti je to ukradený, protože v koulařském sektoru začíná kvalifikace a moderní pětiboj jde do finále !

0 0
možnosti

KLOBOUK

12. 8. 2008 14:10
Podvodem zahajili olympijske hry.

Je tak dal.RvRvRv

0 0
možnosti