Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

VIDEO: Šťastný Casillas místo odpovědí líbal svou přítelkyni-reportérku

Sport

  10:13aktualizováno  11:11
JOHANNESBURG - Happy end jako z hollywoodského filmu. Španělský gólman a kapitán reprezentace Iker Casillas dal naplno průchod svým emocím po vyhraném finále světového šampionátu při prvním pozápasovém rozhovoru. Místo odpovědí reportérku a svou přítelkyni Sáru Carbonerovou před miliony diváků začal líbat.

Casillas líbá svou přítelkyni. foto: youtube.com

Devětadvacetiletý kapitán španělské reprezentace i Realu Madrid prožíval emotivně celý závěr duelu. Nejprve vychytal dvakrát nizozemského rychlíka Arjena Robbena, poté jej po gólu Iniesty zachytili televizní kamery jak schovává tvář do rukavic a jen stěží zadržuje slzy.

VIDEO "ROZHOVORU" CASILLASE S CARBONEROVOU:

Naplno se rozplakal až po závěrečném hvizdu hlavního sudího Webba, nejprve v náruči si Carlesem Puyolem a následně i s náhradním brankářem Victorem Valdésem. Své emoce těžko skrýval i přebírání trofeje pro mistry světa a vše nakonec zakončil polibek při rozhovoru pro španělskou televizi, kterým s ním dělala jeho přítelkyně Sára Carbonerová.

Devětadvacetiletý Casillas nejprve odpovídal na otázky o špatném startu do turnaje a jeho skvělém konci. "Co na to mám říct? Jsem super šťastný, myslím, že jsme si to zasloužili," řekl gólman Realu Madrid. Nezapomněl také poděkovat lidem, kteří ho celou dobu podporovali. "Rodičům, bratrovi, přátelům a tobě," přidal Casillas a poté již přestal zbytečně plýtvat slovy.

I tak končí pohádky, co říkáte...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!