Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Steak se zeleným pepřem a gorgonzolou a slaninová kukuřice s fazolkami podle Karolíny Kamberské

Steaky pro mě jsou symbolem luxusu, nejspíš z toho přízemního důvodu, že steakové maso není zrovna laciná legrace, zvlášť když máte velkou rodinu. V dobách, kdy jsem měla malé děti a velmi hluboko do kapsy, jsem učinila spoustu pokusů s lacinějšími druhy hovězího masa, z nichž po opečení logicky vznikla žvýkací guma, než mi došlo, že tudy cesta nevede.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

10. 2. 2019 2:04

Naklepávat vysokej roštěnec je nesmysl. Absolutní nesmysl. ::))) Rib eye steak mám rád a děláme si ho relativně často pěkně do růžova a je jako blato. Musí ale to maso být tak 2 měsíce vyzrálé, ale i více. Měl jsem i 3 měsíce.

0 0
možnosti

9. 2. 2019 23:21

Jeste lepsi nez potahovat nebo namacet prkenko je dat maso do mikrotenoveho sacku. Pak to necaka po kuchyni

0 0
možnosti