Agentura Reuters přináší několik tipů na londýnské bary, které Newmanová v knize doporučuje.
Alkohol nejvíce spojovaný s britským hlavním městem je gin, ať už chuť konzumenta směřuje ke sladšímu nápoji Old Tom (koktejl Tom Collins) nebo stylu jalovcového London Dry. Spoustu koktejlů s ginem nabízejí cenově výše položené bary a noční kluby ve městě.
John Glaser, londýnský výrobce whisky pro firmu Compass Box, se podělil o několik oblíbených míst, na které bere svoje klienty na skleničku, jako například Mark´s Bar. Tady barman čerpá z historie, aby vytvořil široké spektrum ginových nápojů. Koktejl, kvůli kterému stojí za to navštívit Mark´s Bar, je Artist´s Special připravený z whisky Peat Monster, Cortado Sherry a domácího rybízového sirupu. Pokud to trochu přeženete, doporučuje Glaser posilňující koktejl Hix Fix, třešně naložené v jablečné brandy Somerset Eau de Vie se šumivým vínem.
Hvězdné koktejly
Pro ty, kteří preferují "dražší pití", doporučuje Glaser The Coburg Bar v centrálním Londýně. Tento bar si vypracoval dokonce mezinárodní reputaci pro hvězdné koktejly. V Coburgu je potřeba požádat barmana, aby připravil koktejl na objednávku ze speciální nabídky nápojů toho večera s příchutěmi jako levandule, grep nebo zázvor. Další možností je vytvořit si svoje vlastní martini z kolujícího vozíku s martini.
Samozřejmě to nejsou jediné bary, které stojí za to v Londýně navštívit.
Nelze opomenout Dukes Bar a American Bar, nebo Vertigo 42, zaměřený na šampaňské, které si lze vychutnat vysoko nad Londýnem, doporučuje Newmanová.