To, co jí chybí, pokud jde o první dojem, totiž bohatě vynahrazuje po ostatních stránkách. Interiér nijak nevybočuje z rámce daného žánru, ačkoli bývalou rybárnu v sobě nezapře. Nepálská obsluha je asijsky ultramilá a bez potíží se ní domluvíte česky. Hned při vstupu zaměstnáte hlavně svůj nos: z kuchyně se kromě indické hudby line i (ne)zvyklá intenzivní vůně exotického koření.
ČTĚTE TAKÉ: |
Stejně podmanivé jako obsluha a vůně ve vzduchu je i jídlo. Výběr toho pravého může být pro ty, co s indickou kuchyní teprve koketují, malým dobrodružstvím. Spokojeni budou vegetariáni a samozřejmě ti, co rádi pálivé.
Pokud se však ve všech těch tandoori, thali a masala ztrácíte, dejte na slova mé kamarádky, která pro mě tenhle skvělý podnik kdysi objevila: „Korma je nejvíc,“ říká. Jemnou omáčku tohoto názvu můžete dostat s jehněčím, kuřecím, vepřovým či rybím masem (125–159 Kč, v závislosti na druhu masa). Stejně jako všechny ostatní „eintopfy“ vám ji přinesou na hlubokém tácku ohřívaném svíčkou. Jako přílohu zkuste vrstvené placky (35 Kč) a úplně nakonec gulab jamun (30 Kč), kuličky ze sušeného mléka ve sladké omáčce.