Grilovaná ryba s krevetami a zeleninou
- 1 červená a žlutá paprika
- 1 lilek
- 1 cuketa
- 1 červená cibule
- 1 rajče
- 3 krevety
- 1 filet z mořského vlka
- olivový olej
- bylinkový olej
- sůl a pepř
Postup: Veškerou zeleninu rozkrojte na polovinu. U paprik a rajčete vyjměte jejich vnitřek. Připravenou zeleninu osolte, opepřete a vložte na rozpálený gril. Rybu a krevety potřete olivovým olejem a na pár minut přidejte také grilovat. Servírujte s bylinkovým olejem. Citrón přidejte podle chuti.
Kdo pro vás vaří?V pražském gastronomickém a kulturním marketu Manifesto na Florenci najdete pop-up zaměřený na ryby a mořské plody Ryba je ryba, uznávaného italského šéfkuchaře Mattea De Carli, jehož podnik doporučuje michelinský průvodce a on sám je jedním ze dvou kuchařů, které italská akademie označila za hlavní propagátory italské kuchyně v Česku. |