Diskuze
Tradičně, po cikánsku. Základem je dobře orestovaná cibule, radí Punčochář
Cikánská pečeně či jakékoli jiné dušené maso po cikánsku je vlastně svého druhu guláš, tmavá omáčka blížící se ragú, říká šéfkuchař Jan Punčochář. I proto se na ni dobře hodí trochu „kližkovité“ maso, třeba loupaná plec.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
L60a57d78i58s14l40a18v 33P11í31s41a82ř34í54k
12. 10. 2020 8:36
OPRAVDU SLOŽITÁ PŘÍPRAVA A POKRM SI NEZASLOUŽÍ NÁZEV CIGÁNSKÁ, NEPŘEDPOKLÁDÁM, ŽE BY SE ZA JEDINÝ DEN PODAŘILO UKRÁST VŠECHNY SUROVINY. Ale kam znizela kdysi hojně prodávaná cikánská pečeně , varianta debrecínské pečeně ?
0
0
možnosti
MZ
M62i39l63o11s 13Z64a76c
12. 10. 2020 15:26
Na Slovesku maso nekradou ale je tezke najit psy z nadvahou na "tradicni cikanskou" a sadlo.
0
0
možnosti
M17i37l26a67n 43N71e20s86p34o25r
12. 10. 2020 8:00
>>po cikánsku<<
ach Puncochar Puncochar
0
0
možnosti