Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Tradičně, po cikánsku. Základem je dobře orestovaná cibule, radí Punčochář

Cikánská pečeně či jakékoli jiné dušené maso po cikánsku je vlastně svého druhu guláš, tmavá omáčka blížící se ragú, říká šéfkuchař Jan Punčochář. I proto se na ni dobře hodí trochu „kližkovité“ maso, třeba loupaná plec.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

OPRAVDU SLOŽITÁ PŘÍPRAVA A POKRM SI NEZASLOUŽÍ NÁZEV CIGÁNSKÁ, NEPŘEDPOKLÁDÁM, ŽE BY SE ZA JEDINÝ DEN PODAŘILO UKRÁST VŠECHNY SUROVINY. Ale kam znizela kdysi hojně prodávaná cikánská pečeně , varianta debrecínské pečeně ?

0 0
možnosti
MZ

M62i39l63o11s 13Z64a76c

12. 10. 2020 15:26

Na Slovesku maso nekradou ale je tezke najit psy z nadvahou na "tradicni cikanskou" a sadlo.

0 0
možnosti
Foto

>>po cikánsku<<

ach Puncochar Puncochar ;-D

0 0
možnosti