Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Uzený jazyk se špenátem a neobyčejnými škubánky podle Jana Punčocháře

Jemné libové maso uzeného jazyka má příjemně kouřovou chuť a díky následnému povaření je dokonale měkké. Jan Punčochář jej obvykle podává společně se špenátem, škubánky a sosem z hořčice, hodí se ale také křenová či jiná podobně řízná omáčka.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pan Punčochář určitě patří mezi kuchařskou elitu, opravdu se mi sbíhaly sliny. A hlavně, žádný olivový olej, ale poctivé sádlo, případně máslo. Škubánky jsou skvělé, ale i bramborové knedlíky mohu. Hurá, jdu si koupit uzený jazyk, abych zítra oslavil odchod hnusné totality, za které právě upadla vynikající česká kuchyně.

0 0
možnosti

Co je na těch škubánkách tak super extra nejgeniálnějšího? Tak dělala moje babička, máma, první žena, druhá žena.

0 0
možnosti