Diskuze
Uzený jazyk se špenátem a neobyčejnými škubánky podle Jana Punčocháře
Jemné libové maso uzeného jazyka má příjemně kouřovou chuť a díky následnému povaření je dokonale měkké. Jan Punčochář jej obvykle podává společně se špenátem, škubánky a sosem z hořčice, hodí se ale také křenová či jiná podobně řízná omáčka.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
F75r65a59n84t88i89š29e80k 42K72u86s35á37k
16. 11. 2020 10:42
Pan Punčochář určitě patří mezi kuchařskou elitu, opravdu se mi sbíhaly sliny. A hlavně, žádný olivový olej, ale poctivé sádlo, případně máslo. Škubánky jsou skvělé, ale i bramborové knedlíky mohu. Hurá, jdu si koupit uzený jazyk, abych zítra oslavil odchod hnusné totality, za které právě upadla vynikající česká kuchyně.
0
0
možnosti
J91o81s37e85f 28V92o40l77f90í70k
22. 11. 2020 8:47
Co je na těch škubánkách tak super extra nejgeniálnějšího? Tak dělala moje babička, máma, první žena, druhá žena.
0
0
možnosti