Diskuze
V Praze by si zasloužilo hvězdu více restaurací, říká oceněný šéfkuchař Kašpárek
Děkujeme za pochopení.
Zdeněk Pavliš
Tak Kašpárek by potřeboval víc zákazníků co se nedívají na cenu. Bohatí lidé lidé jsou bohatí, protože se vždy dívají na cenu.
To spropitné je zvláštní, ne jen u něj, všude.
Každý, kdo poskytuje nějakou službu, od instalatéra po zubaře, má nastavenou takovou kalkulaci ceny, aby byl v zisku. Nevím o tom, že by někdo třeba natankovat čtyřicet litrů benzínu a protože se mu to moc líbilo, nechal u pokladny 10% ceny navíc.
Majitel hospody si snad umí zkalkulovat ceny tak, aby nebyl ve ztrátě. Odvolávat se na nějakou spokojenost hosta a čekat od něj další peníze mi přijde až trochu sprosté.
V obchodě mám třeba oblíbené i neoblíbené pokladní, ale cenu platím pořád podle účtenky.
K. Novák 181
K čemu jsou tyto restaurace,když tam nedostanu ani pořádnou svíčkovou?