Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

V Praze by si zasloužilo hvězdu více restaurací, říká oceněný šéfkuchař Kašpárek

V Praze by si zasloužilo michelinskou hvězdu více restaurací než dvě, které ji mají, řekl dnes v rozhovoru pro šéfkuchař restaurace Field Radek Kašpárek. Field patří k podnikům, které letos jednu michelinskou hvězdu obhájily, druhým je v hlavním městě La Degustation Boheme Bourgeoise.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZP

Zdeněk Pavliš

30. 3. 2019 21:50

Tak Kašpárek by potřeboval víc zákazníků co se nedívají na cenu. Bohatí lidé lidé jsou bohatí, protože se vždy dívají na cenu.

0 0
možnosti
PH

30. 3. 2019 8:25

To spropitné je zvláštní, ne jen u něj, všude.

Každý, kdo poskytuje nějakou službu, od instalatéra po zubaře, má nastavenou takovou kalkulaci ceny, aby byl v zisku. Nevím o tom, že by někdo třeba natankovat čtyřicet litrů benzínu a protože se mu to moc líbilo, nechal u pokladny 10% ceny navíc.

Majitel hospody si snad umí zkalkulovat ceny tak, aby nebyl ve ztrátě. Odvolávat se na nějakou spokojenost hosta a čekat od něj další peníze mi přijde až trochu sprosté.

V obchodě mám třeba oblíbené i neoblíbené pokladní, ale cenu platím pořád podle účtenky.

0 0
možnosti
JV

30. 3. 2019 8:15

Já bych dal hvězdu ženě tady doma, jak mne (nás) krmí..

0 0
možnosti
KN

K. Novák 181

30. 3. 2019 8:07

K čemu jsou tyto restaurace,když tam nedostanu ani pořádnou svíčkovou?

0 0
možnosti