Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Veganský čokoládový krém. Vyzkoušejte sametové pohlazení

Že makronky nelze udělat bez bílků či čokoládová pěna bez smetany? Kuchařka Moderní veganské dezerty vás přesvědčí, že lehkou úpravou tradičních receptur můžete získat dezerty zdravější, svěžejší a chuťově zajímavější, než jsou jejich originální verze. Vyzkoušejte recept na sametový čokoládový krém podle Petry Stahlové.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M. Jech

30. 1. 2019 20:15

Chuťově zajímavější... Dobrý eufemismus, jinak se tomu říká hnusné.

0 0
možnosti

30. 1. 2019 10:28

fuj, se smetanou je to mnohem lepší...

0 0
možnosti

30. 1. 2019 7:54

Tofu do čokolády? Tady už fakt někomu silně hrabe ;-)

0 0
možnosti

30. 1. 2019 13:53

Co byste čekal od veganského kuchaře ?

0 0
možnosti