Středa 17. dubna 2024, svátek má Rudolf
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

VELTRUSKÝ: Označení bio, farmářský nebo lokální je marketingový tah. Ne vždy je to to nejlepší

Vařit z lokálních surovin je v dnešní bio době velmi módní. Mnoho Čechů má pocit „čím více české, tím lepší“, ideálně aby byly suroviny, ze kterých je poskládáno menu v restauraci, od farmáře za rohem. Přitom označení farmářské či lokální často slouží k otevírání našich peněženek, z velké části je to součást marketingových strategií.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

J. Novák 768

24. 7. 2019 21:38

Nadpis neodpovídá textu v perexu.

0 0
možnosti
KN

K. Novák 181

24. 7. 2019 10:10

Zemědělec práškuje ve dne,biozemědělec v noci.

0 0
možnosti
JN

J. Novák 768

24. 7. 2019 21:37

Někdy ano. Řada biologických preparátů zrácí svou účinnost, jsou-li vystaveny slunci, takže v některých případech skutečně můžete spatřit ekologické zemědělce při aplikaci přípravků na ochranu rostlin večer.

0 0
možnosti