Diskuze
Zabijačka v Praze. Prase přivezeme zabité, ale jinak je vše jako na vesnici, říká šéfkuchař
Škvarky, jitrnice, prdelačka, ale i slivovice. Již poněkolikáté proběhne na Vinohradech tradiční česká zabijačka. Jak probíhá a proč se přijít podívat? „Jsme v centru Prahy, proto spolupracujeme s řezníkem Bartoněm, který nám dodá prase už zabité, poté pokračujeme stejně jako na vesnicích. Veškeré produkty připravujeme od základních surovin, celkově vyrobíme tisíce kusů,“ říká v rozhovoru pro server Lidovky.cz šéfkuchař Jan Pípal.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
V89l30a19s66t29a 37M23o23k94r19ý
22. 1. 2020 8:17
Mnohde na venkově to už také tak funguje. Přestávají být podmínky pro domácí chov i chuť to podstupovat, navíc začíná kolem toho byrokracie a stížnosti sousedů/náplav.
Dojede se na porážku/bourárnu, kde vám po dohodě vše připraví - čistá střeva, krev, maso ve čtvrtkách.
0
0
možnosti
M26i23r30o50s71l35a58v 95K30r23á31t18k57ý
22. 1. 2020 8:03
A jak se pracuje s krví při porážce a jakou má kvalitu, když se nepochytá rovnou při zabití Stejně nám to magoři z ÚV EU zakážou - kozom..rdi z OSN se taky přidají
0
0
možnosti
A23n92t69o96n20í45n 71R34e23č19e83k
22. 1. 2020 6:34
V Beskydech neexistuje, aby při zabíjačce se někomu nabídly koláče či něco sladkého
0
0
možnosti