Diskuze
Zdeněk Pohlreich: Člověk zestárne a vyměkne, už jsem nechtěl někomu dělat ze života peklo
Děkujeme za pochopení.
Stále nepochopil princip bytí. Nemáte nikomu dělat ze života peklo protože zjistíte že jste ho vytvářeli leda sobě. Pokud je někdo lempl, tak na to sám doplatí. Kdyby své schopnosti využil naopak způsobem, že místo dělání někomu pekla, by se toho někoho snažil přimět otevřít oči aby si pak mohl pomoct sám.. Vo tom to celé je, vždy si dvakrát rozmyslete čemu věnujete pozornost a jak s tím něčím pracujete v mysli.
Z. Lapil
Neberte novinové rozhovory doslova. On peklo nikomu ze života nedělal, on se - se spoustou divadýlka okolo - snažil lidi z toho pekla čili beznadějné honičky v prázdné ztrátové hospodě vytáhnout.
Dobře, tak ne vytáhnout, ale otevřít oči. Protože za pár natáčecích frekvencí z mizerné hospody dobrou neuděláte, to musej ty lidi kolem.
O. Prokop
Jinak tato osůbka buzerovala, ale sama se chovala jako primitiv. Prostě ty restaurace byly akorát pro takové hosty jako je on. Když si představím, jak nosem lezl do talířů, jeho vulgarity, jak žvýkal s otevřenou hubou, kde mu byly vidět plomby, jak používal příbor atd. Když ,že se na to vysere, tak co chce od takové restaurace do jeho huby? Pro bulvární Primu a jeho diváky možná dobrý byznys, ale pro kultivaci lidí ... ???
J. Nový
Ze začátku jsem ho přímo nesnášel. Ale postupně dozrával a asi jsem dozrával i já a teď ho mám docela rád a přijde mně jako správný chlap.
Co tenhle clovek kdy dovedl, krome vulgarniho nadavani, zesmesnovani a ponizovani svych v podstate bezbrannych obeti v ano sefe, to jsem se zatim nedozvedela...
J. Sedlář
Vážená, nevím jestli jste troll nebo trotl. Váš dotaz nasvědčuje obému. Ti lidé v ano šéfe byli oběti především své mysli. Naopak pro českou gastronomii a stravování udělal hodně. Otevřel lidem mnoha lidem na obou stranách restaurací oči.
P. Bárta 150
Zdenek Pohlreich je clovek k oceneni vyznamenanim za to, co udelal pro navrat kvality do ceske gastronomie
Po všech hereckých celebritách, co něco kuchtily před kamerou, byl tohle konečně profík, který šel s kamerou do provozu a ukázal zázemí.
A vysvětlil majitelům, že host není chodící peněženka, že zaměstnanci nejsou ani otroci, ani andělé a hostům ukázal, že Katův šleh, nebo Tajemství šéfkuchaře nejsou zrovna ta jídla, kvůli kterým by stálo za to chodit do restaurace.
I když to byla v podstatě jen televizní show, tak nás posunula trochu blíž k civilizaci ;)
V. Kotas
Zdeňku, bylo jenom dobře, že jsi mnohým dělal peklo přes televizní obrazovku. Aby se vrátilo do hospod řemeslo. A těch 10let se ti dost podepsalo do obličeje, takže je čas odpočinku.