Diskuze
Video: Chřest není žádná věda
Chřest bývá často považován za specialitu pro labužníky. Přitom je to zelenina jako každá jiná. Hanka Michopulu vám v novém videu poradí, jak na něj a přidá recept na jednoduchou chřestovou polévku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
Ládík
16. 4. 2009 19:45
A proč jako ne polévku? Co to je za pitomost?
Co to je za pitomý argumenty, že polévku musím dělat jen z horšího chřestu? Když ho koupím v Makru levně, klidně si ho namixuju na krém. Jinak poučka s lámáním chřestu je samozřejmě správná - používá se to odnepaměti, stejně jako oškrábání tvrdých částí, parto mudrlantů.
0
0
možnosti
ok
20. 4. 2009 19:57
Re: A proč jako ne polévku? Co to je za pitomost?
"Horší xchřest" je opravdu pitomina. Co dělám já je, že z chřestu odlomím 2-3 palce a z toho udělám polévku.
0
0
možnosti