Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Než zaplatíte za maso na bifteky

Někdy je maso žvýkavé jako guma, jindy se rozplývá jako máslo. Proč? U plotny nepátrejte, opéct plátek masa na rozpálené pánvi, to pokazí málokdo. O kvalitě steaku je rozhodnuto mnohem dříve.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

TTSO

8. 6. 2009 15:37
až tohle zjistí EU hygiena tak má zrání masa po ptákách

Stačí se podívat co se děje se sýry...

0 0
možnosti

noon

8. 6. 2009 13:16
Dobry clanek

Presne tak musi byt hovezi: Spravne vyvesene ci odlezele. Potom se biftek jen rozplyva na jazycku. To bude u me ten pripad zitra. :)

.

Pozor na levnejsi restaurace, tam vam kuchar klidne naserviruje upravenou rostenou misto svickove za cenu bifteku (pozna se to nejen tvrdosti masa a solenim ale predevsim  i podle vlaken). Parkrat jsem to zazil, kdyz jsem to reklamoval, tak jednou cisnik tvrdil, ze si kuchar odbehnul pro prasky domu (asi se kuchar schovaval za plotnou aby preventivne predesel pripadne inzultaci :)

0 0
možnosti