Diskuze
Restaurace V Zátiší nabrala druhý dech
Děkujeme za pochopení.
Zlata Dutá
Příspěvek
Jistě nejsem "in", ale vskutku nevidím nic k chuti svádějícího na rozmatlaných omáčkách po obrovských talířích.
A k dřívějšímu: když se tak rozplýváte nad šťavnatým jehněčím, zajisté jste si byla nějaké to jehně prohlédnout, pohladit, doprovodit na jatka a těšila se na to masíčko...
TTSO
před dvaceti lety bylo paní hodnotitelce cca 5 let :-)
Zátiší nikdy druhý dech nabírat nepotřebovalo .
Před dvaceti lety bylo paní hodnotitelce cca 5 let :-) kdesi v Kanadě, tak jí odpustme drobný časový renonc.
Před 15-16 lety bylo Zátiší skutečně jedno z mála "kvalitních luxusů" a jako naprostá vyjímka si udrželo kvalitu i mezi módními vlnami dalších top rest., které sice nasadili vysoko ale neudrželi kvalitu ( např Brasserie M ve Vladislavově ul ,kde paní recenzetce chutnala i konzerva).
A proč si Zátiší udrželo kvalitu ? Nění to zlatokopecký podnik honící * od Michelina ani módní projekt nějakého samozvance, který to přišel do Česka všem ukázat. Majitel Sanjiv Suri se vyhrabal od píky a z přiblbé vinárny v zátiší udělal skutečný podnik...... všechna čest
Rico
Àj samtájmz sink zet ól of tem ár banana!
Madam!
"...creme fraiche s kopečkem brusinek a fazolové lusky zabalené v plátku slaniny. Konečně příklad českého jídla..."?
Váu!
Váj du ju vrájd sou?
"Fazolové lusky zabalené v plátku slaniny" jsou dnes zcela běžný, od cizin okoukaný bulšit. Dříve známy rovněž ve verzi Švestky zabalené v plátku špeku...
Vyšoust Ludvík
děvče, buď rádo, že sis pochutnalo!
Představ si, že za ty prachy, by se to žrádlo nedalo jíst! Jsem sice důchodce a v žádném případě nepatřím mezi tu bolševickou, uhekanou a nespokojenou pakáž. Ale dát za oběd tisku, to je i na můj vkus trochu moc. Moje babča, když uvaří svíčkovou, všichni se olizují až za ušima! A oběd pro šest lidí nás vyjde na pět stovek! Takže, neumíš-li vařit a jsi ochotno dát za obyčejnou českou svíčkovou téměř sedm stovek, v tom případě, proti gustu žádný dyšputát!