Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

5 nej věcí, které můžete udělat s chorizem

Chorizo je španělská klobása nebo salám, který by se dal nejlépe přirovnat k čabajce. Hanka Michopulu vám poradí, jak je nejlépe využít a zpracovat.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Runciter

18. 9. 2009 13:17
Tak tohle ne.

Tak takovéhle články by měli být trestné. Sedím v práci po ne moc dobrém obědě a najednou tohle. Jak k tomu mi ubozí hladoví přijdeme? Jak si vůbec dovolujete o něčem takovém psát? Jak mám pro svého zaměstnavatele tvořit nějaké hodnoty, jak se mám na cokoli smysluplně soustředit, když budu mít až do večera plnou hlavu choriza? A jáá ho nechci mít plnou hlavu, já ho chci mít plné bříško.

0 0
možnosti

Rico

18. 9. 2009 18:43
Re: Tak tohle ne, ale proč ne tak:

otevřte sklínku, a nechjte odkapat cizrnu s máslem. Slabounký rytmicky potřesk kastanětami taky napoví: když nemám chorizo, mám klobásu. A když ani to či ono: JSEM FTIPNÝ.

Když nemám čas, tak mám konzervu.

A když mám hlad, tak sním Tajemství pana kastelána i s cimbuřím.

0 0
možnosti