Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Vysoká škola humusu. Naučte se nejlepší pomazánku z cizrny

S jordánským šéfkuchařem Muntherem Anaagrehem se reportér Pátku učil vařit vynikající arabskou pomazánku z cizrny a tahini.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

6. 6. 2013 10:17
V receptu je 500 g cizrny, to je množství suché nebo

uvařené cizrny? A proč v receptu není ta ledová tříšť, nebo studená vody a kolik? Tohle je bolest většiny receptů. Tomu, kdo to zná, přijdou tyhle maličkosti zbytečné, ale tomu, kdo to zkouší poprvé, jsou nesmírně potřebné. Děkuji za odpověď.

0 0
možnosti