Diskuze
Jak dobře uvařit za málo peněz: svíčková za 25 korun
Nemocnice vysvětlují nevalnou kvalitu svých pokrmů nedostatkem peněz. Požádali jsme tedy šéfkuchaře Radka Šubrta o testovací svíčkovou – za málo.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
JS
J. Stejskal
12. 5. 2010 3:17
Nechci mluvit o penězích.
V podstatě o to nejde. Před třemi lety jsem byl v nemocnici Na Bulovce. Kuchyňská zařízení, která nemocnici vydělávala, protože ještě dodávala do různých restaurací, byla pochopitelně prodána přátelům. Nejzajímavější na tom bylo, že porce byly obrovské a z dobrých surovin, ale skutečně nepoživatelné, neb kuchař musel být naprostý kretén, Bylo to tak odporné, že všichni snědli polévku a pak šli okupovat stánek s buřty. Za celý pobyt jsem nesnědl jediné hlavní jídlo a rodina mi nosila. Oni prostě kazili suroviny. Fuj!
0
0
možnosti