Diskuze
Lidé neznají česká regionální jídla, změnit to má nový festival
Regionální gastronomické speciality jsou v Česku téměř neznámé; změnit to má nový festival Česká chuťovka, který se uskuteční od 16. do 19. září v Praze na Kampě. Návštěvníky se pokusí nalákat na kulinářské a potravinářské speciality z různých koutů země.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
JK
J. Koťátková
16. 7. 2010 8:46
Být in
http://www.animalrights.webz.cz/gastronauti.htm" target="_blank" rel="nofollow">Teď jsou v módě světové gastro-vychytávky
0
0
možnosti
JP
J. Pašek
15. 7. 2010 20:01
Tzv. regionální buřty, klobásy a housky . ..
potřebujete jako díru do hlavy . . .
0
0
možnosti
MR
M. Raabová
16. 7. 2010 9:02
Re: Tzv. regionální buřty, klobásy a housky . ..
naši rodiče a prarodiče na nich vyrostli a dožívají se i stovky. O generaci "zdravých" jídel se to říct nedá. Taková úmrtnost mezi 50-60 lety tady dlouho nebyla.
0
0
možnosti
MR
M. Raabová
15. 7. 2010 19:19
protože
naši snobi se stydí přiznat, že jedí obyčejné jídlo a to, co všichni v zahraničí dávají jako přednost a jsou na to patřičně hrdí, tak my měníme za mořské potvory , čínské nudle apod. A ještě nám někdo nakuká, jak je to zdravé, jako soja. Od doby jejího většího používání stoupl počet alergiků o 30%
0
0
možnosti