Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Muzejka: cenově příznivá s poctivou kuchyní

Víte, co je jedním z ukazatelů pokřivené úrovně gastronomie v naší zemi? Mnohem snadněji tu najdete luxusní restauraci než podnik s poctivou, nekomplikovanou kuchyní, kde si bohatě vystačíte se dvěma stovkami. Tento nepoměr v Brně nově zachraňuje podnik s názvem [MJU:Z].
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

S. Ševeček

5. 4. 2011 9:20
Mjúz

jsem navštívil a byl jsem spokojen. Chutné, pěkně upravené jídlo, dobrý mok a přijemný personál.

0 0
možnosti
BM

B. Michal

4. 4. 2011 15:32
A co takhle počítat?

Je-li menu za 70 Kč, tak si DPH nevezme 14 Kč, ale 11,70.

70Kč je totiž cena+DPH, tedy 120% základu. Základ tedy je 70/1,2=58,33

0 0
možnosti
JF

J. Frgalova

4. 4. 2011 15:49
Re: A co takhle počítat?

myslím že v restauracích jídlo je za 10% ? Nebo ne? Pak by to bylo 6,36Kč a základ 63,64, celkem je 70Kč. Nebo ne?

0 0
možnosti