Diskuze
Famózní americká směs Made in Beroun
Kvalita, originalita, nekomplikovanost a důraz na sezonní suroviny? A to vše mimo některé z našich velkých měst? Berounské bistro Blackdog Cantina dokazuje, že to není nemožné. Jeho majitel, který sem přesídlil z USA, prakticky popírá klišé o „podřadné americké gastronomii“.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
ŠM
Š. Matyášová
9. 8. 2011 8:06
v berouně na náměstí v řeznictví
se najím ještě líp....a taky dostanu super jídlo a maso!!!!
0
0
možnosti
MD
M. Dočekal
3. 8. 2011 18:55
Nebylo to špatné, ale..
Díky za tip, výlet stál za to, ale bistro vyloženě trpělo během naší nedělní návštěvy velkým množstvím hostů a personál to nestíhal. Od objednávky k hlavnímu jídlu je 40min v takovém podniku opravdu moc dlouho , což vynikne, jsou-li pak tortilly u burritos i wrapu studené jako z ledničky a guacamole vyloženě nedobré. Vše ostatní bylo v pořádku, nápň tortill dobrá a nešizená, podnik sympatický, rovněž tak obsluha. Chtělo by to zlepšit organisaci.
M.Dočekal
0
0
možnosti