Sobota 4. května 2024, svátek má Květoslav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Žádný smažák. Zkuste vegetariánská menu

Vegetariáni by se dávno neměli smířit pouze se smaženým sýrem či květákem. Restaurací, které se zaměřují na čistě bezmasou stravu, naštěstí přibývá. Uvařit pestré vegetariánské jídlo by ale měli umět i kuchaři klasických restaurací. Zda to skutečně ovládají, předvedou na festivalu Vegetfest.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P. Sulc

25. 2. 2012 21:38
Zelenina, zelenina, zelenina.

A kdypak nam pan reporter bude referovat o bajecnych tradicnich ceskych jidlech ? Svestkove, ci vubec ovocne knedliky. Dukatove buchticky s vanilkovym kremem. Za bolsevika byli casto ve "vegetarce" v Celetne. A dalsi: skubanky s makem, bramborove tasticky s povidly a makem, livance s cukrem a skorici ci boruvky, tvaroh, smetana.I nudle s makem jsou dobre. Ale to ne, v restauracich se delaji jen zcela nezname vegetarni blafy, k radosti panu reporteru kteri nam zdeluji, ktery ze blaf je ten nejlepsi.

0 0
možnosti