Diskuze
Tipy šéfkuchařů: kam pro kváskový chléb a nejlepší koláče?
Děkujeme za pochopení.
Kupte si radši domácí pekárnu
V domácí pekárně se dá péct chleba, který je výrazně nejlepší mezi všemi prodávanými. Jen je třeba si najít tu správnou recepturu z velké nabídky směsí. Pekárna není drahá a nejen chleba v ní jde upéct. Jinak běžně dostupný chléb z velkopekáren, to je o třídu horší, než cokoliv doma upečete. Kdo si našel nějakou pekárnu, kde je chléb pouze na kvásku, mouce vodě, soli a kmínu, ten má vystaráno. Je ovšem pravda, že zkušení pekaři jsou na vymření. Dorost je vzhledem k velmi nízkým platům rekrutovaný z trosek existence a namnoze chleba nejen že nepeče člověk z oboru, ale peče ho nějaká feťácká troska.
Ano ano
Hořovické pečivo je skutečně, alespoň pro mě nejlepší, i když ty rohlíky už dávno nejsou, co bejvaly.
nejlepší chleba jako od babičky
pekařství u Horáků, Moravský kras - Rudice. a taky dobré plněné loupáčky.
Zkuste to i mimo Praha
Doporučuji chléb z pekárny v Borové u Poličky. Je chutný a vydrží.