Diskuze
Připravte si autentické lasagne, radí Roman Paulus
Lasagne mají pověst jídla náročného na čas i přípravu. Blesková večeře to, pravda, není, ty s boloňskou omáčkou jsou navíc docela syté. Jednou za čas se do nich ale určitě pusťte - a o to víc si je vychutnejte.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
6. 5. 2013 21:48
Lasagne s mrkví a celerem? Fujtajbl
Co takhle lilek, žampióny, cuketa, a další středomořské dobroty?
0
0
možnosti
6. 5. 2013 23:31
Re: Lasagne s mrkví a celerem? Fujtajbl
Jednou se mrkev a celer do bolonske omacky davaji, tak to tam je!
0
0
možnosti
6. 5. 2013 21:07
Obcas si to u Talianu davam, ale nejlepsi je
bezmasova, jenze nevim jak se dela. Skoda ze pan kuchar nedal take recept na tuto lasagne.
0
0
možnosti
6. 5. 2013 21:53
Re: Obcas si to u Talianu davam, ale nejlepsi je
Kuchařem, který dává do lasagne mrkev a celer, se teda neřiďte. Prostě vynechte maso, stavte se v zelinářství a tam si nakupte, na co vás přepadne chuť - papriky, lilek, cukety, nějaké zajímavé houby, česnek, červenou sladkou cibuli, okru...
0
0
možnosti