Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Vařil v jedné z nejlepších restaurací světa. Které recepty vybral do kuchařky?

Pracoval na luxusních zámořských lodích, vařil pro královskou rodinu v Saúdské Arábii nebo v jedné z nejlepších restaurací světa, v kodaňské Nomě. V současnosti je Marek Fichtner kuchařem v hotelu Kempinski v Praze. Co vařil princeznám a proč se rozhodl přispět svými recepty do kuchařky Muži sobě? "Byla to pro mě výzva," říká v rozhovoru pro server Lidovky.cz.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

7. 5. 2013 23:02
V jedné z nejlepších restauracíCH?

Proboha, které prase dělá v Lidovkách titulkáře?

0 0
možnosti

7. 5. 2013 22:06
Nevim nevim,

v chili bejva mlety cumin, snad se tomu rika ''rimsky kmin'' ale obycejny kmin jsem v receptu nikdy nevidel.

0 0
možnosti

7. 5. 2013 22:59
Re: Nevim nevim,

Nojo, ještě by tam pro Čechy mohl dát kopr, to jsou jediné dvě bylinky, které používají.

Pravé texaské chili con carne se nedělá na oleji, nýbrž na medvědím sádle!

0 0
možnosti