Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Nabídka dne: ragú z jezevce poraženého autem

Vezměte mrtvého jezevce, poprašte jej moukou a přidejte bylinky, to vše duste po dobu pěti hodin: to je recept na vynikající ragú podle Arthura Boyta, amatérského kuchaře vařícího ze zvířat zabitých na silnicích. Píše o tom agentura AFP.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

11. 10. 2013 11:40
Koukám,

že pán je labužník... :-)

0 0
možnosti
RG

10. 10. 2013 8:46
odstranit larvy? Ale próč?

vždyť to jsou taky cenné bílkoviny :-))

No, ale srandu bokem, umím si představit, baštu s čerstvě sraženého zvířete, ale odležené rozkládající se maso, to už chce zatraceně silné nervy a žaludek

0 0
možnosti
PK

3. 10. 2013 12:13
Taky uz jsem zboural jelena

ktereho jsem srazil autem.  Ale roadkill nesbiram.   Navic jezevec je selma s relativne castym vyskytem vztekliny, neriskoval bych to.

0 0
možnosti
PB

4. 10. 2013 17:27
...

a nejenom vztekliny.

Stejně jako potulní psi a kočky může být sběračem různých cizopasníků a parazitů.

0 0
možnosti
ZK

3. 10. 2013 8:03
Roadkill Café

You kill it - we fry it.

0 0
možnosti